Profil

Om mig

Jeg har altid interesseret mig for sundhed og naturlige helbredelsesmetoder og tilbyder hjælp til ro og afstresning med individuelle klangmassagebehandlinger samt klangmeditation for mindre grupper i bl.a. yogacentre. Sideløbende dyrker jeg min kreative side ved at lave kunst og malerier.

 

Arbejdet med at kigge indad

Mange år af mit liv har været brugt til det indre arbejde med at finde mig selv, min egen sandhed og indre ro.

 

En lifecoach uddannelse i 2009-2010, som var kombineret med et selvudviklingsforløb, var starten på en meget lærerig periode af mit liv. I de 2 1/2 år som forløbet varede (700 timer inkl. supervision samt gruppe- og egenterapi) åbnede jeg op for en større bevidstgørelse i mig selv og mit liv.

 

Samtidig fik jeg åbnet op for den ubearbejdede smerte og sorg fra en barndom fyldt med lidt af hvert inklusive knubs fra et forlist ægteskab.

 

Jeg lærte både at tilgive samt at rumme og elske mig selv og andre. Det styrkede mit selvværd væsentligt, og jeg fik langt mere mod på at stå i mit eget lys og gøre det, som føltes rigtig for mig.

 

 

 

Anne Toxværd

Klangskåle og indre ro

For nogle år siden blev jeg introduceret for lydene fra tibetanske klangskåle, som er fantastiske til at skabe ro. Det overvældede mig, eftersom lydene gav en dyb og umiddelbar ro i mig, som jeg ikke mindes at have følt tidligere. Den oplevelse var så stor og vakte min interesse så meget, at jeg uddannede mig til klangmassør i 2016.

 

Reiki healing og afspændingsteknikker

Jeg har også taget kursus i reiki healing og har erfaring med andre afspændings- og massageteknikker, som jeg bruger supplerende i mine behandlinger.

 

Det er en stor glæde at kunne hjælpe mennesker med at genskabe roen og finde ind til harmoni og balance med mine behandlinger.

 

I min omgang med mennesker arbejder jeg ud fra princippet ”kærlighed, nærvær og integritet”, og min fornemmeste opgave er altid at hjælpe dig med respekt for din her og nu situation, og der, hvor du er i livet.

Kærligst Anne

 

 

Vandet belives og bevæger sig, når klangskålen sættes i svingninger. Det samme princip gælder i vores krop, som består af ca. 70% vand.

Lydens frekvenser er med til at løsne blidt op for ubalancer og blokeringer i kroppens energistrøm.

Se nedenstående video.

© All Rights Reserved 2017 Klang og velvære | Tjørnevej 12, 3450 Allerød | +45 3151 8345 | atoxvaerd@gmail.com