Profil

Om mig

Jeg har altid interesseret mig for sundhed samt naturlige og holistiske helbredelsesmetoder.


Jeg tilbyder hjælp til ro og afstresning med 1:1 klangterapibehandlinger samt fælles klangmeditation for mindre grupper i bl.a. yogacentre. Sideløbende dyrker jeg min kreative side ved at lave kunst og malerier.


I perioden 2009-2010 tog jeg en lifecoach uddannelse, der var kombineret med et effektivt selvudviklingsforløb, hvor jeg gennemgik et undervisningsforløb på 700 timer inkl. personlig supervision samt gruppe- og egenterapi. 


Lyd fra klangskåle gav indre ro

For nogle år siden blev jeg introduceret for tibetanske klangskåle, som er helt fantastiske til at skabe ro indeni.  Det overvældede mig helt enormt, eftersom lydene fra skålene straks gav mig en dyb og umiddelbar ro indeni, som jeg ikke tidligere havde oplevet. Denne oplevelse 


tændte min interesse for at studere klang- og lydhealing, hvilket medførte at jeg uddannede mig til klangmassør/-terapeut i 2016.


Reiki healing og afspændingsteknikker

Jeg har også taget kursus i reiki healing og har erfaring med mindfulness og effektive afspændings- og massageteknikker, som jeg bruger supplerende i mine behandlinger.


Jeg oplever en stor indre glæde ved at kunne hjælpe andre med at finde ind til ro og balance i deres liv.


I min omgang med mennesker arbejder jeg ud fra principperne ”kærlighed, autencitet, nærvær og integritet”, og min fornemmeste opgave er altid at hjælpe dig i dybeste respekt for din her og nu situation, og dér, hvor du er i livet.

 

Kærligst

Anne


Anne Toxværd


Vandet bevæger sig kraftigt, når klangskålen trækkes op og sættes i svingninger. Det samme princip gælder i vores krop, som består af ca. 70% vand. 

Lydens frekvenser er med til at løsne blidt op for ubalancer og blokeringer i kroppens energistrøm.

Se nedenstående video.

© All Rights Reserved  2017 Klang og velvære | Tjørnevej 12, 3450 Allerød | +45 3151 8345 | atoxvaerd@gmail.com