Profil

Om mig

Jeg har altid interesseret mig for sundhed samt naturlige og holistiske helbredelsesmetoder.


Jeg tilbyder hjælp til ro og afstresning med individuelle klangterapibehandlinger samt fælles klangmeditation for mindre grupper i bl.a. yogacentre. Sideløbende dyrker jeg min kreative side ved at lave kunst og malerier.


Mange år af mit liv har været brugt til det indre arbejde med at finde mig selv, min egen sandhed og indre ro. Blandt andet har jeg i 2009-2010 taget en lifecoach uddannelse kombineret med et selvudviklingsforløb, hvor jeg har været  igennem et undervisningsforløb på 700 timer inkl. supervision samt gruppe- og egenterapi. 


Klangskåle og indre ro

For nogle år siden blev jeg introduceret for lydene fra klangskåle, som er fantastiske til at skabe ro.  Det overvældede mig helt enormt, eftersom lydene straks  


gav en dyb og umiddelbar ro i mig. Denne oplevelse tændte en stor interesse i mig for klang- og lydhealing, og jeg uddannede mig til klangterapeut i 2016.


Reiki healing og afspændingsteknikker

Jeg har også taget kursus i reiki healing og har erfaring med effektive afspændings- og massageteknikker, som jeg bruger supplerende i mine behandlinger.


For mig er det en stor glæde at kunne hjælpe mennesker med at genskabe roen og finde ind til indre harmoni og balance.


I min omgang med mennesker arbejder jeg ud fra princippet ”kærlighed, nærvær og integritet”, og min fornemmeste opgave er altid at hjælpe dig i dybeste respekt for din her og nu situation, og der, hvor du er i livet.

 

Kærligst

Anne


Anne Toxværd


Vandet belives og bevæger sig, når klangskålen sættes i svingninger. Det samme princip gælder i vores krop, som består af ca. 70% vand. 

Lydens frekvenser er med til at løsne blidt op for ubalancer og blokeringer i kroppens energistrøm.

Se nedenstående video.

© All Rights Reserved  2017 Klang og velvære | Tjørnevej 12, 3450 Allerød | +45 3151 8345 | atoxvaerd@gmail.com