Profil

Om mig

Jeg er mor til to voksne børn og har i mange år arbejdet i erhvervslivet. Senest som personlig assistent og sekretær for direktøren og ledelsen i en større virksomhed indtil slutningen af 2016, hvor det viste sig, at livet skulle tage en ny drejning for mig.

 

Jeg har altid interesseret mig for sundhed og naturlige helbredelsesmetoder. I dag tilbyder jeg individuelle klang- og velværebehandlinger samt klangmeditation for mindre grupper med fokus på ro og afstresning. Jeg glædes ved at bruge mine skåle og se, hvor effektivt klanglydene påvirker vores fysiske og psykiske velbefindende. Sideløbende dyrker jeg min kreative side ved at lave kunst og malerier.

 

Mange år af mit liv er blevet brugt på at arbejde med mig selv og finde vej mod min egen sandhed og indre ro. En af milepælene i mit liv var, da jeg for år tilbage blev skilt og nogle måneder forinden havde opsagt mit daværende job uden at have et andet på hånden.

 

Det var en vældig stor mundfuld for mig at stå i, og min verden var rystet. Og jo det var svære valg at træffe, men jeg var nødt til at give slip eftersom jobbet var blevet en håbløs kamp og ægteskabet ligeså.

 

Som en slags livline meldte jeg mig til en lifecoach uddannelse inkl. et selvudviklingsforløb sammen med 25 andre på holdet. Det skulle vise sig at blive starten på en meget lærerig periode af mit liv.

 

I løbet af de 2 1/2 år som forløbet varede (700 timer inkl. supervision samt gruppe- og egenterapi) blev jeg mere og mere bevidst om mig selv og mine uhensigtsmæssige mønstre - og dem var der mange af. Samtidig fik jeg åbnet op for al den ubearbejdede smerte og sorg fra en barndom fyldt med lidt af hvert inklusiv de mange knubs fra mit forliste ægteskab.

 

Jeg lærte at tilgive og at rumme, acceptere og elske mig selv og andre - og det styrkede mit selvværd. Jeg fik samtidig øjnene op for, hvor befriende det er, når vi

 

 

 

 

 

Anne Toxværd

smider facaden og våger at fortælle om os selv, og det vi gemmer derinde bagved. En øvelse som vi alle på holdet måtte igennem ved hvert møde. For det er, når vi er ægte og autentiske og tør vise følelser, sårbarhed og al vores uperfekthed, at vi vokser som mennesker - og samtidig bliver interessante at være sammen med.

 

I dag oplever jeg langt mere hvilen i mig selv og tør være tro mod mig selv og stå frem med alle sider af mig. Jeg er blevet beriget med rigtig mange øjenåbnere og indsigter under mit eget personlige arbejde, men også i samværet med andre. Både kolleger, chefer, ledergrupper og særligt på lifecoachuddannelsen, hvor kommunikationen var meget åben, ærlig og respektfuld.

 

For nogle år siden blev jeg introduceret for klangskålene, som er unikke instrumenter, der skaber ro og afbalancerer kroppens energi- og chakrasystem. Det overvældede mig, at lydene fra skålene var så effektive til at fjerne stress, eftersom de gav mig den mest behagelige ro i kroppen, jeg længe havde oplevet.

 

Dette vakte min interesse for de smukke skåles fascinerende egenskaber, og jeg uddannede jeg mig efterfølgende til klangmassør hos Tom Hansen fra www.klanguniverset.dk i 2016. Et spændende forløb, hvor jeg lærte at bruge klang- og syngeskåle som redskab til afbalancering af krop og sind i behandlingsøjemed.

 

Jeg har også taget kursus i reiki healing og har erfaring med andre afspændings- og massageteknikker, som jeg bruger i supplerende form under mine behandlinger. Det har vist sig at være en meget effektiv kombination, der skaber gode resultater og giver øget velbefindende hos mine klienter.

 

Det er en stor glæde for mig, at have mulighed for i dag at hjælpe mennesker hen mod øget harmoni og balance i livet, som er et meningsfuldt valg, jeg har truffet. For alt i livet handler om at finde den rette balance, hvis vi vil og tør. Gennem prioritering og ved at lytte til os selv dybest inde, kan vi nå langt.

 

Kærligst Anne

 

 

Vandet belives og bevæger sig, når klangskålen sættes i svingninger. Det samme princip gælder i vores krop, som består af ca. 70% vand.

Lyd, toner og vibrationer er med til at løsne blidt op for ubalancer og blokeringer i kroppens energistrøm.

Se nedenstående video.

© All Rights Reserved 2017 Klang og velvære | Tjørnevej 12, 3450 Allerød | +45 3151 8345 | atoxvaerd@gmail.com