Profil

Om mig

Jeg er mor til to voksne børn og har i mange år arbejdet i erhvervslivet. Senest som personlig assistent og sekretær i en større virksomhed indtil slutningen af 2016, hvor livet tog en ny drejning for mig.

 

Jeg har altid interesseret mig for sundhed og naturlige helbredelsesmetoder. I dag tilbyder jeg individuelle klang- og velværebehandlinger samt klangmeditation for mindre grupper med fokus på afstresning, indre ro og velvære. Sideløbende dyrker jeg min kreative side ved at lave kunst og malerier.

 

Livet tog en drejning

Mange år af mit liv er brugt til arbejdet med mig selv og finde vej hen mod min egen sandhed og indre ro. En af milepælene i mit liv var, da jeg for år tilbage blev skilt og nogle måneder forinden havde opsagt mit daværende job uden at have et andet på hånden.

 

Det var en vældig stor mundfuld og min verden var rystet, men det var nødvendige valg at træffe eftersom jobbet var blevet en håbløs kamp og ægteskabet ligeså.

 

Som en slags livline valgte jeg at meldte mig til en lifecoach uddannelse inkl. et selvudviklingsforløb sammen med 25 andre på holdet/rejsen, som blev starten på en meget lærerig periode af mit liv.

 

Bagagen blev tømt og kigget på

De 2 1/2 år som forløbet varede (700 timer inkl. supervision samt gruppe- og egenterapi) blev en bevidstgørelse omkring mig selv og mine uhensigtsmæssige mønstre - og dem var der mange af. Samtidig fik jeg åbnet op for al den ubearbejdede smerte og sorg fra en barndom fyldt med lidt af hvert inklusive de mange knubs fra mit forliste ægteskab.

 

Jeg lærte at tilgive og at rumme, acceptere og elske mig selv og andre. Det styrkede mit selvværd, og jeg fik samtidig øjnene op for, hvor befriende det er, når vi som mennesker tør smide facaden og viser, hvem vi er bagved.

 

 

 

 

 

 

Anne Toxværd

For det er, når vi er ægte og autentiske og tør vise følelser,

sårbarhed og al vores uperfekthed, at vi bliver interessante at være sammen med.

 

I dag oplever jeg langt mere hvilen i mig selv og tør samtidig være tro mod mig selv og stå frem med alle sider af mig. Jeg har oplevet mange øjenåbnere og fået indsigter i mit eget personlige arbejde med mig selv og ligeså vel i samværet med andre, både kolleger, chefer, ledergrupper og særligt på lifecoachuddannelsen, hvor kommunikationen var meget åben, ærlig og respektfuld.

 

Klangskåle og indre ro

For nogle år siden blev jeg introduceret for klangskålene, som er unikke instrumenter, der afbalancerer kroppens energi- og chakrasystem og beroliger nervesystemet.

 

Det overvældede mig, at lyden fra skålene var så effektiv til at fjerne stress og genskabe fokus - og jeg oplevede den mest behagelige ro i kroppen, jeg længe havde mærket.

 

Dette vakte min interesse for de smukke skåles fascinerende egenskaber, og jeg uddannede jeg mig efterfølgende til klangmassør i 2016. Et spændende forløb, hvor jeg lærte at bruge klang- og syngeskåle som redskab til afbalancering af krop og sind i behandlingsøjemed.

 

Reiki-healing og afspændingsteknikker

Jeg har også taget kursus i reiki healing og har erfaring med andre afspændings- og massageteknikker, som jeg bruger supplerende under mine behandlinger. Det har vist sig at være en meget effektiv kombination, der skaber gode resultater i form af ro, velvære og fornyet energi hos mine klienter.

 

Det giver stor mening og glæde for mig, at hjælpe mennesker mod harmoni og balance i livet. Alt i livet handler om at finde den rette balance og formå at være i stand til at turde lukke ned for noget udtjent , så nyt kan åbne sig og blomstre i vores liv.

 

Kærligst Anne

 

 

Vandet belives og bevæger sig, når klangskålen sættes i svingninger. Det samme princip gælder i vores krop, som består af ca. 70% vand.

Lyd, toner og vibrationer er med til at løsne blidt op for ubalancer og blokeringer i kroppens energistrøm.

Se nedenstående video.

© All Rights Reserved 2017 Klang og velvære | Tjørnevej 12, 3450 Allerød | +45 3151 8345 | atoxvaerd@gmail.com