Klangmeditation

Klangmeditation med lydhealing

Find ind til ro og balance


På min Facebook side Klang og velvære eller under fanebladet 'kalender' kan du se datoer for kommende klangarrangementer.


Udover at jeg giver individuelle 1:1 klangbehandlinger, laver jeg også fælles klangmeditation for grupper i bl.a. yogastudioer.


Til en klangmeditation ligger du ned og slapper af, mens de fortryllende klange fra klangskåle guider dig ned i en afspændt tilstand, hvor du får mulighed for at synke ind i roen og en følelse af ren væren. En tilstand hvor dit nervesystem afspændes, og kroppens energisystem bringes i balance. 


Jeg bruger også vindspil, gong og andre meditative instrumenter, som sammen med klangskålene skaber lyd, der healer dig og din energi. 


Klangmeditation er en effektiv og samtidig blid metode til at opnå en regenererende afspænding. Det er meget afstressende og hjælper med at bringe ro og klarhed.   

 

I denne behagelige tilstand af total afslappethed får du mulighed for at opleve fornyet energi og velvære.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Privat event med klangmeditation efter nærmere aftale

Hvis du selv ønsker at samle en gruppe på 6-8 deltagere, der gerne vil opleve klangmeditation, er du velkommen til at kontakte mig for aftale om en privat event. Skriv til mig under Kontakt eller ring."One Singing Bowl is a treasure.

A Set of Bowls that Sing Together is a Miracle"


Artikel om klangmeditation i Allerød Nyt


Link/tryk her for at læse
© All Rights Reserved  2017 Klang og velvære | Tjørnevej 12, 3450 Allerød | +45 3151 8345 | atoxvaerd@gmail.com