Klangmeditation

Klangmeditation med lydhealing

En hurtig genvej til indre ro og harmoni 


Datoer for kommende klangarrangementer:

Se FB siden Klang og velvære  eller menuen  'Kalender'


 

En stund for dig, som gerne vil slippe stress og uro


Jeg giver både individuelle 1:1 klanghealings behandlinger, men laver også fælles klangmeditation for grupper i bl.a. yogastudioer. 


Lyd fra klangskåle virker meget afstressende, og de fleste oplever en behagelig ro både under og efter klangmeditationen.  


Til en klangmeditation ligger du ned og slapper af på en madras/yogamåtte, mens de smukke lyde fra klangskåle guider dig ned i en afspændt tilstand, hvor du synker ind i roen og oplever en helt særlig følelse af ren væren. En tilstand hvor dit nervesystem afspændes, hjernebølgerne nedsættes og kroppens energisystem bringes tilbage i balance. 

 

Healingsenergien fra lydene hjælper på en blid og kærlig måde med til at få genskabt den indre ro. Lydvibrationerne aktiverer samtidig kroppens egen healingsproces og kan derfor skabe kraftfulde resultater, når det kommer til healing af kroppen.


Undervejs bruger jeg også gong, vindspil og andre meditative lydinstrumenter, der er med til at skabe et varieret rum af vitaliserende og forløsende lyde.


Klangmeditation er en effektiv og blid metode til at opnå en regenererende afspænding, der hjælper både krop og sind hen mod fornyet ro og balance.  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klangmeditationer med klangbad

(Udføres efter nærmere aftale)


Hvis du kan samle en gruppe på ca. 8 deltagere, fx venner, kolleger, familie eller naboer, dukker jeg gerne op og forkæler jer med ro og afstresning til de behagelige og smukke lyde fra mine klangskåle. 


Jeg laver en eksklusiv klangmeditation med klangbad, hvor jeg grundet de færre deltagere også undervejs kan nå rundt  og spllle med skålene tæt på kroppen og direkte på kroppen. Det er fx en helt særlig oplevelse at få en spillende klangskål på maven, mens man ligger ned og mærker vibrationerne og den pulserende energi fra skålen i kroppen. 


Skriv til mig via min kontaktformular under "Kontakt" eller ring, så aftaler vi nærmere. 

 


        "One singing bowl is a treasure - a set of bowls that sing together is a miracle"

                                                                        ❤︎

 

 

Artikel om klangmeditation i Allerød Nyt

 

Link/tryk her for at læse

 

 

 

© All Rights Reserved  2017 Klang og velvære | Tjørnevej 12, 3450 Allerød | +45 3151 8345 | atoxvaerd@gmail.com