Klangmeditation

Klangmeditation

Fokus på mindfulness og indre ro

Udover at jeg giver individuelle velværebehandlinger med klangmassage tilbyder jeg også fælles klangmeditation for mindre grupper.

 

Formålet med klangmeditation er at hjælpe deltagerne med at finde ind til ro og indre stilhed. Lydene påvirker åndedrættet positivt, stilner tankemylderet og afbalancerer krop og sind.

 

Under klangmeditationen ligger du på et underlag bestående af en yogamåtte, tæpper, en pude og du har et varmt tæppe over dig, mens du lytter til de afstressende lyde og healende toner fra tibetanske klang- og syngeskåle.

 

Når de mange klangskåle slås an, enten enkeltvis eller i samspil med hinanden, opstår forskellige lyde og vibrationer, som undervejs varieres i tone, højde og dybde. Derved skabes lyd- og energibølger, som bevæger sig ud i rummet og forløser, beroliger og afspænder kroppen helt ned på celleplan. Det hjælper deltagerne ind i en behagelig afspændt tilstand, så kroppen kan give slip på uro, stress og spændinger.

 

Klangmeditation bringer dig ind i nuet, roen og væren med dig selv, og opleves af mange som en dyb og meget behagelig restitution, der grounder og vitaliserer både krop og sind.

 

I øjeblikket afholder jeg klangmeditation for mindre grupper i Allerød og Frederiksværk.

 

Kontakt mig gerne hvis du ønsker at afprøve meditation med klang fx i dit firma, i en forening eller hjemme hos dig selv. Klangmeditationen kan iøvrigt også udføres siddende på stole, hvis I ikke har madrasser/yogamåtter. Send mig en mail på atoxvaerd@gmail.com eller ring på tlf. 3151 8345.

 

Tilmelding til klangmeditation i Allerød

 

Dato: Næste gang bliver efter sommerferien

Tid: ? Vides endnu ikke, men muligvis torsdag eftermiddag

Sted: Studie Yogas lokale, M.D. Madsensvej 16 (1. sal), 3450

 

Der er yogamåtter og tæpper til at ligge på og tage over sig, men medtag gerne dit yndlingstæppe og -pude samt en drikkedunk.

 

------------FØRST AKTUELT ETER SOMMERFERIEN----------------

Tilmelding:

Foregår via formularen nedenunder eller ved at sende en sms til Anne Toxværd på mobil 31 51 83 45.

 

NB! Hvis du vil sikre dig en plads, bedes du tilmelde dig senest kl. 14 samme dag.

 

Læs evt. yderligere info på min Facebook side 'Klang og velvære', hvor jeg løbende annoncerer for klangmeditation.

 

Alle er velkomne ❤️.

 

 

 

 

 

Artikel om klangmeditation i Allerød Nyt

 

Link/tryk her for at læse

 

 

 

 

 

 

 

Tilmelding

Skriv dit navn, din e-mail samt telefonnr. og skriv under "Dato" hvilken dato, du ønsker at tilmelde dig til klangmeditation

 
 
 
 

© All Rights Reserved 2017 Klang og velvære | Tjørnevej 12, 3450 Allerød | +45 3151 8345 | atoxvaerd@gmail.com