Behandlinger

Hvad kan jeg tilbyde?

Klang- og lydhealing er en energibaseret behandlingsmetode, der sætter gang i en blid helingsproces. Det er en direkte vej til at nå ind til det i os, der har brug for opmærksomhed, og som trænger til ro og healing… helt uden ord.


Klangskålenes lyd og vibrationer sætter gang i blide svingninger i kroppens celler og væv, løsner op for ubalancer og skaber ro i nervesystemet. Desuden aktiveres afslapningsrefleksen og hjerne- og hjertefrekvensen nedsættes. Det løsner stille og roligt op for de blokeringer og spændinger, der måtte sidde, hvilket kan være af både fysisk og psykisk art. Derved genskabes balancen i krop og sind, og kroppens egne selvhelbredende kræfter boostes.


Som individuel behandling tilbyder jeg klangmassage, hvor jeg i kombination med brug af klangskåle også bruger en blid kropsterapi med behagelige afspændingsteknikker, let fysisk massage og healing. Det giver en god følelse af velvære og fysisk næring, så der tages hensyn til både de følelsesmæssige aspekter i dig såvel som til kroppens fysiske behov. Indholdet af behandlingen er naturligvis afstemt efter dine behov.


Det er en fredfyldt stund, hvor det kun handler om dig og du roligt kan give dig hen og synke ind i en tilstand af fred, ro og nydelse.


Smuk klangkblomst
En flot klangskål på en pude

Sådan foregår behandlingerne

Klangmassage

Du er fuldt påklædt og ligger behageligt på en briks med tæppe over dig. Jeg slår klangskålene blidt an og anbringer dem omkring dig og på dig, og spiller behageligt på skålene undervejs.

 

Klanglyde hjælper dig med at komme ned i kroppen og lytte til din indre stemme og mærke, hvad der er vigtigt i dit liv lige nu, og finde ind til "hvor skoen trykker".

 

Nogen har blot brug for en "her og nu behandling", der beroliger krop og sind. Det kan være som ren velvære og afslapning for at mærke roen i sig selv og komme videre med  fornyet energi.

 

Andre har brug for flere behandlinger, hvor der hjælpes hen mod større vedvarende indre ro eller opløsning af dybereliggende ubalancer, så kroppen får mulighed for at give slip på spændinger og indre blokeringer.

 

Det kan fx være du i en længere periode har følt dig stresset, anspændt eller noget følelsesmæssigt har hobet sig op. Her vil formålet være at få beroliget dit nervesystem med klanglydene og skabe indre ro og balance.

 

Reiki healing

Jeg tilbyder også reiki healing enten som enkeltstående behandling, eller som en kombinationsbehandling med både klangmassage og healing. Reiki Healing er en healingsteknik, hvor jeg er kanal for den universelle lys- og kærlighedsenergi. Energien bliver transformeret ved at jeg  enten lægger mine hænder på dig, eller holder dem lige over din krop.  

 

Uanset om du vælger klangmassage eller reiki healing (eller en kombination) vil sessionen blive tilpasset og afstemt udfra dine behov under den indledende samtale, inden vi starter op.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du er velkommen til at kontakte mig ganske uforpligtende

for at høre nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig

Tre forskellige klangskåle
Klangskål på fad

© All Rights Reserved  2017 Klang og velvære | Tjørnevej 12, 3450 Allerød | +45 3151 8345 | atoxvaerd@gmail.com