Behandlinger

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg har et holistisk syn på mennesket og tager altid udgangspunkt i dig og din situation. Herefter tilpasser jeg en behandling, som målrettes ud fra en indledende snak om dine udfordringer, og hvad du har brug for. De klangbehandlinger, jeg tilbyder, foregår i en rolig og tryg atmosfære, hvor jeg altid har fokus på at give dig en god og nærværende oplevelse.

 

Du er påklædt og ligger behageligt på en briks med et tæppe over dig. Jeg slår klangskålene blidt an og bruger min intuition undervejs til at fornemme, hvor på kroppen skålene skal anbringes. Derfra vil lyden arbejde fra forskellige vinkler omkring dig, på dig og under dig.

 

I den sidste del af behandlingen bruger jeg også almindelige afspændings- og massageteknikker, så der tages hensyn til både de følelsesmæssige aspekter i personen såvel som til kroppens fysiske behov.

 

Mine behandlinger er en fredfyldt stund med en effektfuld virkning, hvor de fleste oplever fornyet energi og velvære og fornemmer en behagelig ro og lethed i både krop og sind allerede efter den første behandling. Mit fornemmeste mål er altid at hjælpe dig til at genskabe ro og balance.

Smuk klangkblomst
En flot klangskål på en pude

Hvad er dit behov?

Nogle har brug for en "her og nu behandling". Ofte er det som en ren velvære behandling/relax for at genfinde roen i sig selv, mærke behagelig afslapning og få fornyet energi og overskud til at komme videre på.

Andre har brug for flere behandlinger, hvor der hjælpes hen mod større vedvarende indre ro eller opløsning af ubalancer ved dybereliggende årsager, så kroppen får mulighed for at komme grundigt ned og få løsnet op for spændinger og blokeringer, der både kan være af fysisk eller psykisk art.

 

Det kan fx være du i en længere periode har følt dig stresset, anspændt eller noget følelsesmæssigt har hobet sig op. Her vil formålet være at få beroliget dit nervesystem og sætte gang i en dybere healingsproces for at genskabe harmoni og balance.

 

Det kan også være, at du er ramt af fysiske smerter. Smerter er i sig selv en stressfaktor. Under en klangmassage mindskes smerten, eftersom kroppen kommer ned i en så dyb afspændt tilstand, at fokus automatisk flyttes og derved løsnes spændingstilstanden i kroppen. Det er effektivt ved fx hovedpine, ømhed i ryg, nakke, muskler eller led.

 

Lyd og vibrationer hjælper med at få kroppen til at finde tilbage til sin naturlige form. Vi består af omkring 70 % vand, og når vandet i vores celler og bindevæv påvirkes med vibrationerne fra skålene belives de, og kroppens egne selvhelbredende kræfter understøttes.

 

Hvor ofte man har brug for behandling er meget individuelt, men allerede efter én behandling, vil du kunne opnå en kraftfuld effekt i både krop og sind.

 

Jeg arbejder ud fra det synspunkt, at alle mennesker er unikke, uanset hvad vi har med i bagagen. Alle har deres egen historie og har draget deres egne erfaringer. Jo længere vi er nået ad vores livs vej, des mere unikke er vi - og jo mere vi lytter til vores indre vejledende kraft, jo længere når vi.

Du er velkommen til at kontakte mig ganske uforpligtende

for at høre om, hvordan jeg kan hjælpe dig

Tre forskellige klangskåle
Klangskål på fad

© All Rights Reserved 2017 Klang og velvære | Tjørnevej 12, 3450 Allerød | +45 3151 8345 | atoxvaerd@gmail.com