Behandlinger

Hvad kan jeg tilbyde?

Klang- og lydhealing er en energibaseret behandlingsmetode, der sætter gang i en blid helingsproces. Det er en direkte vej til at nå ind til det i os, der har brug for opmærksomhed, og som trænger til ro og healing… helt uden ord.


Det er en fredfyldt stund, hvor du hurtigt synker ind i en behagelig tilstand af ro og afslapning.


Klangskålenes lyd og vibrationer sætter gang i blide svingninger i kroppens celler og væv, løsner op for ubalancer og skaber ro i nervesystemet. Desuden aktiveres afslapningsrefleksen og hjerne- og hjertefrekvensen nedsættes. Det løsner stille og roligt op for de blokeringer og spændinger, der måtte sidde i dig og din krop, hvilket kan være af både fysisk og psykisk art. Derved genskabes balancen i krop og sind, og de selvhelbredende kræfter boostes.


Som individuel behandling tilbyder jeg 1:1 klangmassage, hvor jeg i kombination med brug af klangskåle også bruger blid kropsterapi med behagelige afspændingsteknikker og let fysisk massage/healing. Derved afbalanceres både de følelsesmæssige aspekter i dig ligesom kroppens fysiske behov tilgodeses. Indholdet af behandlingen er naturligvis indledningsvis afstemt efter dine behov.

Smuk klangkblomst
En flot klangskål på en pude

Sådan foregår behandlingerne

Klangmassage med lydhealing

Du er fuldt påklædt og ligger behageligt på en briks med tæppe over dig. Jeg slår klangskålene blidt an og anbringer dem omkring dig og på dig, og spiller roligt og afdæmpet på skålene undervejs.

 

Klanglydene hjælper dig ind i en behagelig ro og du kommer ned i kroppen, hvor du mærker dig selv på ny. 

 

Nogen har blot brug for en "her og nu behandling", som kan berolige og afstresse krop og sind.


Andre har brug for flere behandlinger, hvor der sættes gang i en dybere healingsproces hen mod større vedvarende indre ro, hvor dybereliggende ubalancer samt spændinger, stress og uro reduceres. Det kan fx være du i en længere periode har følt dig stresset, anspændt eller noget følelsesmæssigt har hobet sig op. Her vil formålet være at afbalancere og dybdeafspænde dit nervesystem, så du igen finder ind til ro og overskud.


Reiki healing

Jeg tilbyder også reiki healing, som er en healingsform, hvor jeg er kanal for healende lys- og kærlighedsenergi fra universet. Energien transformeres via mine hænder, som jeg enten lægger på dig i forskellige positioner eller holder henover din krop, der hvor du måtte have brug for det. Jeg bruger indledningsvis mine klangskåle til at skabe en behagelig ro og grounding af dig, inden jeg går i gang med healingen. 

 

Uanset om du vælger klangmassage eller reiki healing vil sessionen blive tilpasset og afstemt udfra dine ønsker og behov under en kort indledende samtale, inden vi starter op.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du er meget velkommen til at kontakte mig,

hvis du vil høre nærmere om mine behandlinger, og hvad jeg kan tilbyde

Tre forskellige klangskåle
Klangskål på fad

© All Rights Reserved  2017 Klang og velvære | Tjørnevej 12, 3450 Allerød | +45 3151 8345 | atoxvaerd@gmail.com