Behandlinger

Hvad kan jeg tilbyde?

Klang- og lydhealing er en energibaseret behandlingsmetode, som har været brugt i Østen i årtusinder. 


Det er en fredfyldt stund, hvor du hurtigt synker ind i en behagelig tilstand af ro og afslappethed, og er en direkte vej ind til det i os, der har brug for opmærksomhed og trænger til ro og healing… helt uden ord.


Skålenes vibrationer aktiverer kroppens egen healingsproces og kan derfor skabe kraftfulde resultater, når det kommer til healing af kroppen.


Som individuel behandling tilbyder jeg 1:1 klangmassage, hvor jeg i kombination med brug af klangskåle også bruger kropsterapi med blide afspændingsteknikker og let fysisk massage og healing. Derved afbalanceres både de følelsesmæssige aspekter i dig ligesom kroppens fysiske behov tilgodeses. Behandlingen er naturligvis afstemt indledningsvis efter dine behov.


Klangskålenes lyd og vibrationer sætter gang i blide svingninger i kroppens celler og væv. Desuden aktiveres afslapningsrefleksen, nervesystemet afbalanceres og hjerne- og hjertefrekvensen nedsættes. 

Smuk klangkblomst
En flot klangskål på en pude

Sådan foregår behandlingerne

Klangskål på fad
Tre forskellige klangskåle

Klangmassage med lydhealing

Du er fuldt påklædt og ligger behageligt på en briks med tæppe over dig. Jeg slår klangskålene blidt an og anbringer dem omkring dig og på dig, og spiller roligt og afdæmpet på skålene undervejs.

 

Klanglydene hjælper dig ind i en behagelig ro og du kommer hurtigt ned i kroppen og mærker dig selv på ny. 

 

Nogen har blot brug for en "her og nu behandling", som kan afstresse og vitalisere krop og sind.


Andre har brug for flere behandlinger, hvor der sættes gang i en dybere healingsproces hen mod større vedvarende indre ro, hvor dybereliggende stress, uro og ubalancer i kroppen reduceres. Det kan fx være du i en længere periode har følt dig stresset, anspændt eller noget følelsesmæssigt har hobet sig op. Her vil formålet være at afbalancere og dybdeafspænde dit nervesystem, så du igen finder ind til ro og balance. Behandlingen kan kombineres med et samtaleforløb/coaching, hvis du har brug for dette. 


Reiki healing

Jeg tilbyder også reiki healing, som er en healingsform, hvor jeg er kanal for healende lys- og kærlighedsenergi fra universet. Energien transformeres via mine hænder, som jeg enten lægger på dig i forskellige positioner eller holder henover din krop, der hvor du måtte have brug for det. Jeg bruger indledningsvis mine klangskåle til at skabe en behagelig ro og grounding af dig, inden jeg går i gang med healingen. 

 

Uanset om du vælger klangmassage eller reiki healing vil sessionen blive tilpasset og afstemt udfra dine ønsker og behov, inden vi starter op.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Du er meget velkommen til at kontakte mig,

hvis du vil høre nærmere om mine behandlinger, og hvad jeg kan tilbyde dig

© All Rights Reserved  2017 Klang og velvære | Tjørnevej 12, 3450 Allerød | +45 3151 8345 | atoxvaerd@gmail.com