Behandlinger

Hvad kan jeg tilbyde?

Jeg tilbyde både klangmassage og reiki healing.

 

Jeg har et holistisk syn på mennesket og tager altid udgangspunkt i dig og din situation. Herefter tilpasses en behandling, som målrettes ud fra en indledende snak om dine udfordringer, og hvad du har brug for. Mine behandlinger foregår i en rolig og tryg atmosfære, hvor jeg altid har fokus på at lytte og give dig en god og nærværende oplevelse.

 

Klangmassage

Du er påklædt og ligger behageligt på en briks med tæppe over dig. Jeg slår klangskålene blidt an og anbringer skålene omkring dig og på dig, alt efter behov, og spiller behageligt på dem undervejs. I den sidste del af behandlingen bruger jeg også healing samt afspændings- og massageteknikker, så der tages hensyn til både de følelsesmæssige aspekter i personen såvel som til kroppens fysiske behov.

Behandlingen er en fredfyldt stund, hvor de fleste oplever fornyet energi og velvære samt en behagelig ro og lethed i både krop og sind.

 

Reiki healing

xxxxx

 

 

 

Min fornemmeste opgave er altid at hjælpe dig til at få genskabt roen og balancen udfra din her og nu situation, og der hvor du er i livet. Både klangmassage og reiki healing er en naturlig behandlingsform, som understøtter kroppens egen selvhelbredende kræfter.

Smuk klangkblomst
En flot klangskål på en pude

Hvad er dit behov?

Nogen har brug for en "her og nu behandling". Det kan være som ren velvære og afslapning for at mærke roen i sig selv og komme videre med fornyet energi.

Andre har brug for flere behandlinger, hvor der hjælpes hen mod større vedvarende indre ro eller opløsning af ubalancer ved dybereliggende årsager, så kroppen får mulighed for at komme grundigt ned og få løsnet op for spændinger og blokeringer, der både kan være af fysisk eller psykisk art.

 

Det kan fx være du i en længere periode har følt dig stresset, anspændt eller noget følelsesmæssigt har hobet sig op. Her vil formålet være at få beroliget dit nervesystem og sætte gang i en dybere healingsproces for at genskabe indre harmoni og balance.

 

Klangmassage

Lyd og vibrationer hjælper med at få kroppen til at finde tilbage til sin naturlige form. Vi består af omkring 70 % vand. Vores celler, bindevæv og energisystem påvirkes af lyden og dens vibrationer samtidig med at kroppens egne selvhelbredende kræfter understøttes.

 

Reiki healing

Jeg tilbyder også reiki healing enten som enkeltstående behandling, eller som en kombinationsbehandling hvor jeg giver både klangmassage og slutter af med healing.

 

Jeg arbejder ud fra det synspunkt, at alle mennesker er unikke, uanset hvad vi har med i bagagen. Alle har deres egen historie og har draget deres egne erfaringer. Jo længere vi er nået ad vores livs vej med alle de knubs, vi nu engang har oplevet, des mere unikke er og bliver vi - og jo mere vi lytter til vores indre vejledende kraft, jo længere når vi.

Du er velkommen til at kontakte mig ganske uforpligtende

for at høre om, hvordan jeg kan hjælpe dig

Tre forskellige klangskåle
Klangskål på fad

© All Rights Reserved 2017 Klang og velvære | Tjørnevej 12, 3450 Allerød | +45 3151 8345 | atoxvaerd@gmail.com