Behandlinger

Hvad kan jeg tilbyde?

Klang- og lydhealing er en energibaseret behandlingsmetode, der sætter gang i en blid helingsproces. Det er en direkte vej til at nå ind til det i os, der har brug for opmærksomhed, og som trænger til ro og healing… helt uden ord.

 

Klangskålenes lyd og vibrationer sætter gang i blide svingninger i kroppens celler og væv, løsner op for ubalancer og skaber ro i nervesystemet. Desuden aktiveres afslapningsrefleksen og hjerne- og hjertefrekvensen nedsættes. Det løsner stille og roligt op for de blokeringer og spændinger, der måtte sidde, hvilket kan være af både fysisk og psykisk art. Derved genskabes balancen i krop og sind, og kroppens egne selvhelbredende kræfter boostes.

 

I kombination med klangmassagen bruger jeg også en blid kropsterapi med behagelige afspændingsteknikker, let fysisk massage og healing. Det giver en god følelse af velvære og fysisk næring, så der tages hensyn til både de følelsesmæssige aspekter i dig såvel som til kroppens fysiske behov.

 

Jeg arbejder intuitivt, dvs. at jeg mærker efter, hvad du og din krop har brug for. Derfor er ikke to klangsessioner ens. Det er en fredfyldt stund, hvor de fleste går fra behandlingen med ny ro og klarhed i hovedet samt bedre jordforbindelse og en forfrisket og vitaliserende energi i kroppen.

 

Smuk klangkblomst
En flot klangskål på en pude

Sådan foregår behandlingerne

Du er fuldt påklædt og ligger behageligt på en briks med tæppe over dig. Jeg slår klangskålene blidt an og anbringer dem omkring dig og på dig, og spiller behageligt på skålene undervejs.

 

Klanglyde hjælper dig med at komme ned i kroppen og lytte til din indre stemme og mærke, hvad der er vigtigt i dit liv lige nu, og finde ind til "hvor skoen trykker".

 

Nogen har blot brug for en "her og nu behandling", der beroliger krop og sind. Det kan være som ren velvære og afslapning for at mærke roen i sig selv og komme videre med fornyet energi.

Andre har brug for flere behandlinger, hvor der hjælpes hen mod større vedvarende indre ro eller opløsning af dybereliggende ubalancer, så kroppen får mulighed for at give slip på spændinger og indre blokeringer.

 

Det kan fx være du i en længere periode har følt dig stresset, anspændt eller noget følelsesmæssigt har hobet sig op. Her vil formålet være at få beroliget dit nervesystem med klanglydene og sætte gang i en dybere helingsproces for at genskabe din indre ro og balance.

 

Reiki healing

Jeg tilbyder også reiki healing enten som enkeltstående behandling, eller som en kombinationsbehandling med både klangmassage og healing.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Du er velkommen til at kontakte mig ganske uforpligtende

for at høre nærmere om, hvordan jeg kan hjælpe dig

Tre forskellige klangskåle
Klangskål på fad

© All Rights Reserved 2017 Klang og velvære | Tjørnevej 12, 3450 Allerød | +45 3151 8345 | atoxvaerd@gmail.com